Изкуството на истинската храна


Заповядайте на новия сайт на Изкуството на истинската храна или продължете да гостувате в стария ни блог!

     
9252101110003

Отдайте се на изкушението и се насладете на истински коктейл от кулинарни шедьоври с Изкуството на истинската храна, том 3. Нашата колекция с афродизиаци за пробуждане на сетивата ще внесе трепет и наслада във вашите дни. Ако любовта минава през стомаха, в ръцете си държите една зашеметяваща палитра от изразни средства, с които да я спечелите или задържите за себе си. Гарантираме ви 100% успех с нашите любовни предястия, сгряващи душата супи, завладяващи нови територии основни ястия и десерти за истински щастлив край. Всяка от нашите рецепти се грижи за здравето, събужда емоциите, разпалва страстите и засилва умението да съблазнявате и да оставяте трайни спомени в мислите на любими хора. Пригответе и преживейте нашите афродизиаци и със сигурност ще откриете нещо любопитно и непознато за себе си. Сега всеки делник или празник може да означава повече дързост, въображение и красота.




9252101110001


Изкуството на истинската храна е за всички, които живеят съзнателен, здравословен и активен начин на живот. За всички, които купуват истински продукти, готвят с истинско разбиране за същността на храната и в резултат на това са истински здрави, щастливи и енергични. В рецептите ни има само пресни сезонни зеленчуци, сирене, мляко, яйца от свободни кокошки, месо и масло от най-чисто отгледани животни, риба, уловена в океана. Използваме чудесни традиционни и екзотични подправки, които събуждат храносмилателния огън и правят храната ни вълшебна. Нашите рецепти ще ви припомнят вкуса на детството, ароматите, цветовете от кухнята на баба. Ще се пренесете в индийски ресторант или в нюйоркска закусвалня. Ще откриете колко засищащо е едно ястие, приготвено с внимание и любов. Ще се научите да създавате изкуство и здраве за себе си всеки ден.



9252101110002


Посрещнете предизвикателството с Изкуството на истинската храна, том 2. Пригответе вкусна, здравословна и засищаща сетивата веганска храна. Рецептите са 100% растителни и ще станат любими на всеки, който иска да се докосне до природното богатство от пресни плодове, зеленчуци и варива. Рецептите са за хората, които спазват пости или са избрали вегетарианството като стил на хранене, философия или начин на живот. Използвали сме сезонни зеленчуци и плодове, естествени масла, семена и варива от Стария и Новия свят, екзотични подправки, както и малко познати суперхрани като киноа и годжи. Ще прескочим до Франция, Ливан, Мароко, Боливия и Мексико. Ще срещнем семпли всекидневни закуски, празнични обяди, топъл домашен хляб и десерти. С нашите рецепти ще се научите да създавате изкуство и здраве за себе си всеки ден в хармония с природата.




Какво ни вдъхнови за проекта Изкуството на истинската храна?

Разглеждайки рецептите ще видите, че в тях има само истински, достъпни и натурални съставки. Живеем във време, когато трудно прочитаме или разпознаваме много от думичките върху опаковките в магазина. Поглеждайки всяка снимка и всяко сготвено ястие, вие ще може да кажете: пиле, чушка, какао, сирене, хлебче, малини, авокадо, круша. Ако можехте да се върнете назад във времето или ако можехте да сте във всяка точка на света, то сами щяхте да намерите, откъснете, произведете и приготвите всяка от съставките, а после бихте сервирали пълноценна храна за себе си и близките си. Ние вярваме, че вашето тяло знае историята на всяка хапка, разпознава зрително какво го очаква и с нетърпение усвоява очакваното. Именно там е от значение да отвърнете с истинска храна на очакването. Всяко късче на вилицата ви носи хранителна стойност, въглехидрати, мазнини, белтъчини, микроелементи и ензими. Тялото не подозира за съществуването на сложните химични субстанции и индустриални продукти, които днес наричаме 'храна' и купуваме в шумящи опаковки. В опит да избягат от това, съвременните хора често се идентифицират с един или друг модел на ''здравословно'' хранене, ядем само едно или друго, избягваме А и В, консумираме много от С и D. Рано или късно, ежедневието ни повлича и забравяме за този модел, започваме втори и трети, без да сме свързани нито с природата, нито с реалните нужди на телата си.

Нашето решение е намирането, купуването и приготвянето на истинска храна. Рецептите от Изкуството на истинската храна не са диета. Те са лесни, бързи, вкусни, базирани са на реални естествени продукти и могат да бъдат сготвени от всеки, дори никога да не е докосвал кухненски пособия. Рецептите в тази поредица връщат контакта ви с храната, изострят сетивата ви и дават възможност да посрещнете глада с пълноценна, питателна и доставяща удоволствие храна. Ако базирате хранителния си режим върху палитра от вкусно приготвени истински храни, то нуждата от диета магически ще се изпари, а тялото само ще регулира циклите на глад и ситост, за да постигне оптимално заложеното му тегло.

Всяка рецепта е съпроводена с хранителна информация, защото всеки има различни хранителни нужди, с които да се съобрази. Ще видите, че не сме спестили полезното за имунната и ендокринната система масло и естествените захари. Ще видите, че там където има въглехидрати има и фибри. Ще усетите как купичка супа може да ви държи сити с часове. Ако живеете активно или имате високи калорийни нужди, ние сме дали идеи как да обогатите рецептите, така че да подчертаете вкуса им и същевременно да добавите калории.

Тази колекция използва натурални продукти в тяхната пълнота, без омезмасляване, добавяне на подсладители или украсяване с оцветители. Всяка фотосесия беше съпроводена с радостни дълги обяди, където моделите бяха споделени с приятели и чудесно настроение. Много от рецептите в тази поредица са присъствали на партита, романтични вечери и късни закуски. За нас е повече от радост да ги споделим с вас!


Галя и Диана


За да участвате в дискусии, конкурси и да задавате въпроси, присъединете се към страницата ни във Facebook.


No comments:

Post a Comment