събития

К А Н И М    В И 
 
Имаме удоволствието да поканим всички приятели, читатели, запалени кулинарни вълшебници и фенове на ''Изкуството на истинската храна'' на ежегодното събитие SOLD - ART & FRIENDS, рождения ден на Design Art Studio Ekaterina Lachova. 

 Диана Шингарова, ще представи кулинарния проект ''Изкуството на истинската храна''!. Заповядайте на чаша вино, вкусна, здравословна  и красива хапка, светли мисли и вдъхновени разговори.

Подробна информация за всички участници в събитието може да прочетете ТУК!Koледен ART Уъркшоп

Aко се питате какво общо имат автентичните бейгъли, ароматното кафе и декупажа, значи сте пропуснали Коледния ART Уъркшоп.    

В една вълшебна неделя, групичка приятели на ‘’Изкуството на истинката храна’’ се събраха в импровизираната арт работилница на нашите мили домакини от O’Nice.  Само за няколко часа, притихнали от благоуханието на меденките и усърдното изрязване, лепене, декориране и игри с макарони, нашите гости изработиха впечатляващи произведения на изкуството.  В сръчно изработените кутии може да се съхраняват всички осем тома на Изкуството на истинската храна, изрезки, играчки и всички скъпи за вас колекции. 

Диана разказа подробно за произхода и историята на декупажа и показа техники с декупажна хартия и салфетна техника. Научихме как да използваме различни по форма макарони за да направим симпатични коледни играчки – ангелчета. 


Благодарим на всички за искрената подкрепа, споделеното вълнение и артистичното участие в нашия Коледен ART workshop. Надяваме се, че кутиите ще красят вашите домове и че мечетата, звездите, маковете, чайниците и цветята, които изобразихте ще ви донесат много късмет и здраве  през новата година!

Официално представяне на ''Изкуството на истинската храна'', 10.10.2010, София  
и  17.10.2010, Варна

АRT Уикенд 
4-6 септември с. Eмен 2010


В рамките на ВАКАНЦИЯ ДУХ И ТЯЛО се проведе първият по рода си Workshop ART WEEKEND с акцент върху приложно-декоратвните изкуства и по-специално "Магията на декупажа". 

Водещи на семинара бяха авторите на поредицата кулинарни картички с името ИЗКУСТВОТО НА ИСТИНСКАТА ХРАНА Галина Толкингтън - консултант по здравословно хранене, фитнес експерт и автор на рецептите, и Диана Шингарова - художник и фотограф, този път в ролята на арт учител. 
Участниците използваха техниката ''декупаж''  за да украсят дървени кутии, специално изработени от майстори на играчки за да поберат първия и следващите томове от поредицата ''Изкуството на истинската храна''. Серията дървени кутии е колекционерска и лимитирана и може да бъде закупена само онлайн със запитване на адрес artofrealfood@gmail.com.